Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023
Δραστηριότητες
 - Εκδηλώσεις
 - Συνεργασίες
 - Πρακτική Άσκηση Φοιτητών
 - Επίσκεψη στο Κ.Μ.Σ.
 
Αρχείο Προφορικής Παράδοσης

Χρηματοδότηση
- Υπουργείο Πολιτισμού
- Χορηγοί
   Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος 
   Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ.
   Ωνάσης 
   N. Demos Foundation 
   Κληροδότημα Παγκείου
   Επιτροπής 
   Ίδρυμα Μποδοσάκη 
   Ίδρυμα Ιωάννου Φ.  
   Κωστοπούλου 
   Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 

:: Συνεργασίες
Το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών, Ίδρυμα Μέλπως και Οκτάβιου Μερλιέ, ήδη από την εποχή του Μεσοπολέμου λειτουργεί ως ερευνητικός πυρήνας που υπηρετεί με συναίσθηση ευθύνης την καλλιέργεια της γνώσης και την σε βάθος γνωριμία της Μικράς Ασίας ως κεφαλαίου της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού. Το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός ουσιαστικού επιστημονικού διαλόγου και προάγει τις μικρασιατικές σπουδές συνεργαζόμενο με πανεπιστημιακά και ερευνητικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συνεργασία αυτή αφορά σε επιστημονικές συναθροίσεις (συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια), σε εκδοτικές πρωτοβουλίες καθώς και σε διεθνείς ανταλλαγές επιστημονικού δυναμικού (επισκέπτες ερευνητές κτλ.).

 

 Το παρόν έργο συγχρηματοδοτήθηκε σε ποσοστό 75% από το Ευρωπαικό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους. Η όλη Πράξη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

KΕΝΤΡΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ©, 2012
Κυδαθηναίων 11, 105 58 Αθήνα - Τηλ.:2103239225 - Fax: 2103229758 - e-mail: info@kms.org.gr - e-mail Βιβλιοθήκης: library@kms.org.gr
powered by Omega Technology 2011